Добре дошли в нашия онлайн магазин |

Количка

0 артикула

Производители

Bormioli Rocco - Италия

302

продукти

Churchill - Англия

120

продукти

Wilmax - Англия

Wilmax - Англия

Wilmax е бързо развиваща се производствена фирма, която е специализирана в производството на фин порцелан. Основана през 2010 година,фирмата е със седалище в Англия и продава своите качествени изделия в цял свят. Фирмата предлага широка гама от порцеланова кухненска посуда,подходяща както за домашна употреба,така и отговаряща на високите изисквания на ресторантьорите.Разнообразието от форми и стилове ще удовлетвори всеки вкус и всеки интериор. Това не са просто съдове за хранене-това е декорация за Вашата маса!!!

http://www.wilmax.co.uk/en/

54

продукти

Duralex - Франция

79

продукти

Zawiercie Crystal - Полша

171

продукти

BOHEMIA Crystal - Чехия

286

продукти

HERDMAR Португалия

HERDMAR Португалия

Подобно на много от компаниите в Португалия Мануел Маркес Herdeiros има своите корени и структура, свързани с рода си, вече трето поколение. Основана през 1911 г. от Мануел Маркес, компанията винаги е произвеждала прибори за хранене, идентифицирани със собствена запазена марка11 в град Caldas Das Taipas, община Гимараеш, област Брага, Португалия. Инициативата и устойчивостта на основателя помагат на компанията да се адаптира и да расте, така че вече през 1950 г. компанията изнася за бившите португалски колонии. След кончината на основателя, управлението на компанията се поема от наследниците (Manuel Marques, Herdeiros de); през 1963 г. двама от синовете му - Авел и Хосе – поемат управлението на компанията, но вече под формата на дружество с акции: Мануел Маркес, Herdeiros, L.da. (Мануел Маркес, Herdeiros, КДА) Развитието на компанията продължава, поддържайки постоянство и волята си да увеличи производствения си капацитет, подобрявайки качеството и количеството, с цел да се стигне дори още по-далеч. Дори и преди 25 април 1974 г. компанията вече се е разширила и до други пазари, завладявайки клиенти от Сеута, Австрия, Гърция и Германия. По-късно, без един от партньорите - Авел Маркес, компанията продължава своя път и през 1996 г. законно става акционерно дружество: Мануел Маркес, Herdeiros. През 1998 г. бариерата от един милиард "ескудо" в продажбите вече е надмината и компанията има клиенти по всички континенти. Освен директните продажби с клиенти и продажбите чрез посредници, компанията вече е част от мрежата за дистрибуция на бразилския пазар. Но инициативата продължава, и въпреки създаването на нови и поддържането на стари контакти, компанията никога не забравя своята история, или тези, които са допринесли много за действителното състояние и развитие на компанията. Тези, които сега управляват компанията от своя страна, са изпълнени с надежда към бъдещето, уверени в солидна икономическа и финансова ситуация, постигната чрез добре контролирана администрация на инвестициите; в предприемчивия капацитет, който постоянно търси нови пазари, но без да забравя да задоволява редовните си клиенти; в новите производствени възможности, резултат от инвестиции, направени наскоро в сгради и оборудване, и естествено в преструктурирането на органично функциониране, което ще служи като лост, за да се постигат нови постижения в производството и съответно увеличаване на обема на бизнеса.

http://www.herdmar.com/

157

продукти

MEPRA Italy

MEPRA Italy

Италианска традиция от 1947г. - прибори за хранене от водещия производител Mepra Italy. Висококачествено производство на прибори за хранене от неръждаема стомана и иноксови изделия.Внимание към всеки детайл,естетичен вид на изделието и уникален дизайн - това са приборите на Mepra. Резултата от всеотдайността на производителите е да покрият актуалните изисквания на клиентите със специални детайли и изискан вкус!

http://www.mepra.it/en/#1

73

продукти

ALLUFLON MONETA Италия

ALLUFLON MONETA Италия

Историята на ALLUFLON започва през далечната 1875. Днес, 135 години по-късно, продуктите ALLUFLON се продават в цял свят като все още се произвеждат на 100% в собствената фабрика в Мондавио, Италия. ALLUFLON е лидер на пазара на тигани в Италия. Този успех се дължи на огромният пазарен дял на пазара на тигани с керамично покритие, който ALLUFLON заема със своите два бранда ALLUFLON и MONETA. ALLUFLON е 100% MADE IN ITALY ALLUFLON Ceramica® ALLUFLON е първата италианска компания представила на пазара истинско керамично покритие Ceramica®. Основни предимства на покритието : - Изключително висока термоустойчивост - Изключително висока износо-устойчивост - Здравословно приготвяне на храната - Продукт с изключително нисък въглероден отпечатък ALLUFLON е първата (и единствена до днес) компания, удостоена с LGA сертификат за съдовете с покритие Ceramica®. Органичната природа на покритието, съставено от метални алкалоиди го отличава рязко от химически получените незалепващи (тефлонови) покрития. Чрез миксиране в алкохоли и вода, органичните молекули в нанотехнологичен процес се свързват с алкохолите, тежките метални алкалоиди седиментират, а останалите чрез хидролиза и кондензация се превръщат в гелоподобна субстанция, която се витрифицира върху съда за готвене. Полученото керамично покритие се отличава с висока устойчивост и инертност сравнено с традиционните, химически получени незалепващи (тефлонови) покрития. Основното му предимство е че позволява равномерно „сухо“ разпределяне на температурата при готвене, което спомага за това храната по-скоро пече, отколкото да се пържи. ALLUFLON е първата италианска компания повярвала в потенциала на покритието Ceramica®. В началото на 2008 ALLUFLON стартира производство и в рамките на една година 50% от производствените мощности се пренасочват към новото покритие. Сравнителни тестове на керамични покрития проведени от независими лаборатории сертифицират Ceramica® на ALLUFLON като най-доброто на пазара. Ceramica® е ЕДИНСТВЕНОТО керамично покритие удостоено с LGA сертификат. Тестовете удостоверяват отличните резултати при сравняване на : Дебелина на покритието Тест за незалепване – „Загоряло мляко“ Тест за сцепление върху метална основа Тест за корозия Тест – почистване след готвене Тест – почистване след загаряне / Абразионен тест

http://www.alluflon.com/ITA/index.aspx

36

продукти

WALTHER-GLAS Германия

96

продукти

Walbrzych - Полша

34

продукти

TVS - Италия

25

продукти

Saint Gobain-Бразилия

11

продукти

Luminarc Франция

137

продукти

Arcoroc Professional, Франция

22

продукти

Diamante Crystal - Словакия

24

продукти

HIT Trading B.V. Холандия

1

продукти

AMT съдове за готвене - тенджери, тигани, тави

AMT съдове за готвене - тенджери, тигани, тави

Интересa, който проявихте към продуктите на AMT Gastroguss е правилният избор за вас, вашето семейство, околната среда и портфейла ви! Нашата мисия винаги е била перфекционизма. Стремим се да ви осигурим първокласни съдове за готвене, които спестяват време, енергия и пари, както и да ви гарантираме по-здравословен начин на живот. По цял свят Star Chefs печели от отличното качество на продуктите си. В тясно сътрудничество с Немската асоциация на кулинарите и националния нулинарен отбор на Германия, проектирахме и разработихме нови и иновативни продукти , които можете да намерите в този каталог. Ние съчетаваме традиция, качествена изработка, модерна технология и експертен опит заедно с първокласни материали, за да ви гарантираме уникални продукти с високо качество. С помощта на съдовете за готвене на AMT Gastroguss можете да постигнете кулинарните резултати на професионални готвачи. Помогнете ни да пазим околната среда! Нашите съдове за готвене са първите по рода си , получили сертификат за енергийна ефективност клас А. Алуминият е един от най-добрите разпределители на топлина. В комбинация с формата на нашия продукт с 9 милиметрово излято дъно, топлината се съхранява в долната част за по-дълъг период от време, което спестява един от най-ценните ресурси - енергията! Нашето покритие Lotan® улеснява измиването на съда, което следователно спомага за спестяването на още един от нашите най-ценни природни ресурси – водата. Продуктите ни също така могат и да се рециклират. Като един от малкото доставчици на пазара днес, ние контролираме производството си. Ето защо, имаме възможност да контролираме и качеството . Нашата компания има сертификати, които отговарят на най-новите изисквания и стандарти в съответствие с ISO 9001-2008. AMT Gastroguss съдове за готвене ще ви дадат вдъхновение за нови кулинарни опити. Dipl. - Ing. Harald Mohl , CEO Alumetall - GieЯtechnik GmbH Най-трудните тестове за качество! Ние отговаряме на всички стандарти и за нас е чест всяка година да получаваме най-престижните награди за иновации. Нашите тестове надминават конвенционалните тестове за качество! Покрихме най-трудните тестове за качество, които можахме да намерим за нашите продукти и открихме това, което търсехме в най-дълбоките гори на Източна Европа. И резултатите са убедителни . Най-добрите в света, готвят само с най-доброто в света!

http://bestpan.com/

87

продукти

Regent Inox съдове, блюда, прибори

53

продукти

Sola Netherlands

Sola Netherlands

прибори за хранене Sola Холандия,ножове,вилици лъжици за дома и ресторанта

http://www.solaswiss.com/

15

продукти

Cilio Германия

44

продукти

SKK Germany съдове за готвене

89

продукти

SILAMPOS Португалия

35

продукти

Rona Словакия

46

продукти

WALD ITALY

4

продукти

Violetta Poland 24% оловен кристал

44

продукти

STÖLZLE-OBERGLAS - Германия

2

продукти

Vin Bouquet Испания

65

продукти

GEFU Германия

36

продукти

Küchenprofi Германия

Küchenprofi Германия

Основана през 1923 г. в Солинген, Германия марката Küchenprofi днес е един от водещите производители на кухненски аксесоари. От самото начало, философията на компанията се фокусира върху производството на качествени и функционални изделия, които правят кухнята по-ефективна и приятна. Името отразява силата Küchenprofi, качеството и функционалността, изисквана от готвачи от цял свят. Küchenprofi е създаден за професионалисти, а сега тя е достъпна за всеки, който има страст към готвенето.

http://küchenprofi.de/

89

продукти

APS Германия

37

продукти

Кухненски аксесоари Джейми Оливър

121

продукти

Cerutil Португалия - керамични съдове за готвене

3

продукти

David Mason Design - Англия

David Mason Design - Англия

David Mason Design има над 50 години опит в производството на мелнички за подправки. Екипът на David Mason Design следва всички стандарти като въвежда иновации в проектирането и производството на своите продукти. Много от тях са емблематични класически модели, които са изградили своето реноме с времето.

http://davidmasondesign.com/

66

продукти

IRIS Испания

1

продукти

GLOBAL JAPAN - кухненски ножове

20

продукти

Pujadas - Испания

6

продукти

ARCOS Испания - кухненски ножове

32

продукти

PHILIPPI Германия

PHILIPPI Германия

Когато Ян Филипи основава PHILIPPI Gmbh през 1992 г., той вече има зад гърба си огромен опит и впечатления придобити в резултат на дългогодишните си пътешествия из целия свят. Със завръщането си в Германия и стартирането на своя бизнес в Хамбург, той се впуска в реализацията на идеите си за създаване на артикули с уникален дизайн и изработени по много по-прост, по-изчистен и най-вече по-модерен начин. Едновременно с това обаче, Ян Филипи се придържа и отстоява своето кредо, според което освен перфектен дизайн и изработка, всеки артикул трябва да бъде практичен и използваем. Днес продуктите на PHILIPPI (от малки подаръчни артикули и прибори до огромни осветителни тела устойчиви на бури) могат да бъдат намерени не само в Европа и в страни като Япония, САЩ, Южна Африка, Дубай и Русия, а и на места като Музеят по модерно изкуство в Ню Йорк или Такашимая – Лондон. Успехът на компанията се дължи не само на изключителният бизнес нюх на нейния основател, а и на факта, че PHILIPPI работи с дизайнери от цял свят. Сред тях са прочутите в този бранш дизайнери като Андреас Оствалд – професор във Висшето училище по изкуствата в Бремен, Ян Кристиан Делфс, Петер Крьол, Натали Рутард, Кристиан фон Ахн, Лутс Гатман и др

http://philippi.com/de/

122

продукти

THUN 1794 Czech Republic

2

продукти

Кухненски ножове Kyocera Япония

38

продукти

Ionia порцелан - Гърция

4

продукти

гръцки прибори за хранене Yamamoto

9

продукти

ZYLISS Швейцария

ZYLISS Швейцария

В Швейцария, през 1948г. основателят Карл Зисет създава първият продукт на Zyliss, а именно преса за чесън – продукт, който оттогава се радва на забележителен успех в целия свят. Днес Zyliss се гордее с привлекателно и отличително портфолио от добре замислени и внимателно проектирани кухненски аксесоари, като голяма част от продуктите са спечелили престижната награда Red Dot Award. Вдъхновение за нови продукти се черпи не само от разбиране на това, което нашите клиенти искат, но и от предвиждане на промените в тенденциите на начина на живот. Днес, чрез ангажираност за развитието на находчиви, надеждни и трайни продукти, Zyliss не само произвежда продукти, които са изключително функционални, но и не спира да радва всички, които ги използват. Zyliss осигурява добре замислени и функционални, висококачествени продукти за приготвяне на храна дори и за претенциозните потребители, които имат страст към храната. Марката е изградена върху здрави основи на швейцарско наследство; добре проектирани, надеждни и най-важното прецизни. Всички продукти от гамата на Zyliss са стилни, ергономични и иновативни, с единствената цел да направят приготвянето на храната лесно и забавно за всички.

51

продукти

Vera Exclusive Glass, Словакия

8

продукти

KAPIMEX - ХОЛАНДИЯ

KAPIMEX - ХОЛАНДИЯ

Холандски компания Kapimex е основана през 1987 г. и първоначално стартира само като дистрибутор на едро на кухненски и аксесоари за дома. През 2010 г. обаче фирмата излезе на пазара със своя собствена марка Gusta® , която се характеризира със своята освежаваща концепция за начин на живот. Тя е съсредоточена главно върху производството на дъски за рязане , дали класически или мв модерен стил в различни цветови вариации. В допълнение към тези продукти, обаче под тази марка ще намерите и други кухненски прибори като порцеланови купички и други аксесоари за кухнята. Също така те предлагат колекции от чаши и чинии, които са много практични и в същото време с красива украса.

http://www.kapimex.nl/

9

продукти

TRAMONTINA БРАЗИЛИЯ

104

продукти

ZASSENHAUS ГЕРМАНИЯ

9

продукти

WAS Германия

5

продукти

InArt Гърция

5

продукти

LAVA Турция

32

продукти

DALPER ПОРТУГАЛИЯ

0

продукти

Blomus Германия

4

продукти