Количка

0 артикула

Категории

Начало Рекламации и връщане на стока

Рекламации и връщане на стока

Уважаеми клиенти,

Съгласно закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителите на онлайн магазина www.chiniiki.com имат право на рекламации при следните случаи:

- поръчаните артикули имат липси или дефекти!

- стоката е с нарушена опаковка или повредена!

- когато има несъответствие между поръчаната стока и доставената!

- при правилно указана експлоатация на продукта се е появил дефект!

При изброените случаи по-горе разходите по връщането на стоката е за сметка на ПРОДАВАЧА!

В случаите на връщане на стока по "рекламация" и отказ тя да бъде заменена с нова е абсолютно задължително да бъде придружена с оригинал Касов бон / фактура, издадени от фирма Чинийки ООД!

 

При липса на помирително споразумение между Чинийки ООД и Купувача/Потребителя може да се обърне за рекламация към регулиращите дейността органи KZP.BG на следния адрес: 

https://kzp.bg/

* Тел: 0700 111 22

* Адрес: гр. София, ПК 1000, ул. "Врабча" № 1, ет. 3,4 и 5

*email: info@kzp.bg 

 

ОТКАЗ ОТ ДОСТАВЕНА СТОКА:

Всички потребители могат да върнат закупена стока в 14 дневен срок по чл 50,55 (ал.1) от ЗЗППТ като същата трябва да бъде:

- да не е използвана, разопакована или с нарушен търговски вид!

- да бъде с оригиналната си опаковка с всички съпътстващи я документи / касов бон, фактура, гаранция и др./  и аксесоари както е била доставена!!!

- да бъде опакована внимателно, така че при транспортирането и да не бъде нарушена нейната цялост!

- пратки се приемат само и единствено върнати чрез куриер със ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВКЛЮЧЕНА "ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД" и без НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!

- Закупена стока чрез онлайн магазина не подлежи на връщане в нашия стационарен обект - шоурум!

Сумата по върната стока се превежда по банков път или чрез паричен превод на името на КЛИЕНТА/ПОТРЕБИТЕЛЯ до 14 дни след като се получи обратно стоката и тя бъде проверена от служител на ЧИНИЙКИ ООД и пред предаващия я куриер за доброто и състояние!

В този случай разходите по връщането са за сметка на КЛИЕНТА/КУПУВАЧА!

За да упражните правото си на отказ от закупена стока трябва да ни осведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление, като ни изпратите имейл или да използвате "формуляра за право на отказ"!

За това може да използвате:  СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ и да ни го изпратите на електронната поща chiniiki@yahoo.com или на chiniiki@abv.bg

При всички случаи на рекламация може да се свържете с нас на посочените телефони за контакт както или да използвате формуляра по долу!

 

 

Моля ползвайте този формуляр, за да предявите рекламация или връщане на стока.

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност