Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Любими 0
Назад до Миксери, пасатори, бъркалки BIALETTI Италия

Миксер за фрапе, Bialetti италия

Арт.№: 35440 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 180 лв. до офис на куриер
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
78.99
 
лв.
Валидност на промоцията
до
Доставка и плащане
бр.
Направи запитване
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:

Създайте перфектното фрапе у дома с миксер за фрапе Bialetti! Този иновативен уред е предназначен за любителите на кафето, които искат бързо и лесно да приготвят освежаващи напитки с великолепна текстура. Със стабилната си конструкция и ергономичен дизайн, миксерът осигурява бързо разбиване на кафе, мляко и лед, за да получите кремообразно и вкусно фрапе всяко време на деня.
Миксерът за фрапе Bialetti е компактен и стилен, идеален за всяка кухня. С лесно управление и безопасна употреба, той е перфектен за бърза приготвяне на напитки за вас и вашите близки. Изработен от висококачествени материали, той обещава дълготрайност и надеждност.

Три скорости: Регулирайте консистенцията на вашата пяна по ваш вкус, независимо дали предпочитате кадифена и гладка пяна или пухкава и лека.

Две взаимозаменяеми бъркалки: Класическата бъркалка създава лека пяна за капучино и лате, докато телената бъркалка е идеална за горещ шоколад или матча лате.

USB зареждане: Вашият миксер за мляко е винаги готов за употреба, без неудобството на кабелите. Просто заредете и използвайте! Забравете неприятностите със смяната на батериите.

Елегантен дизайн: Съчетава стил и производителност, пасвайки идеално на всяка кухня.

Открийте насладата от свежото, охладено кафе с мигновен достъп до вашето любимо фрапе. Независимо дали става въпрос за приятелска среща или за момент на релакс, миксерът за фрапе Bialetti ще се погрижи за перфектния вкус и текстура. Поръчайте сега и се насладете на лятното освежаване у дома!

Материал: Неръждаема стомана и пластмаса

Миксер за фрапе, Bialetti италия
Миксер за фрапе, Bialetti италия
78.99
 
лв.
Купи

Отзиви към продукт

Коментирай
loading...