Количка

0 артикула

Категории

Arcoroc Франция

Дата: 2018-02-10

Чрез своите пет марки (Luminarc, Arcoroc, Chef & Sommelier, Arcopal и Cristal d'Arques Paris), компанията прави красотата и елегантността достъпни за всички свои клиенти.

Изделията с марката Arcoroc са маркирани с различни инициали в зависимост от това дали се отнася за чаши, чинии или прибори за хранене.

Всеки знак отличава продукта със специфични качества.

advanced

Чашите с лого Advanced glass са 30% по-устойчиви и са предназначени за професионалисти в ресторантската сфера.Тези чаши са  механично устойчиви / на миещи машини и препарати /, като едновременно с това запазват елегантност и финна форма.Advanced glass е нов вид стъкло създадено през 2006г.Чашите със тази технология имат няколко предимства:

  • по-голяма механична устойчивост
  • постоянен блясък дори след 2000 измивания в миална машина
  • фин, овален бордер за по-добра дегустация разнообразие от десени за различни стилове на сервиране
extra resistant Тази емблема е върху продукти / чинии и чаши /, които са 5% по-устойчиви.Стъклото е калено и има от 10 до 15 пъти по-голяма годност / живот / от обикновенното стъкло.Когато се счупи се разпада на много малки парчета, които не могат да наранят целостта на кожата.Ето защо изделията с този знак , са застрахователния избор на всички професионалисти в ресторантската сфера.
extra strong porcelain Артикулите с този знак са от порцелан. Създаден според нуждите на професионалистите, този порцелан има всички нужни качества – два пъти по- голяма механична устойчивост, дълготрайна устойчивост на драскотини и миенета.
  • Това е нова генерация порцелан и няма подобен на себе си на пазара.
  • До два пъти по-устойчив от стандартния порцелан
  • Дълготрайна устойчивост на надрасквания от прибори за хранене
  • Отлична устойчивост на миения, дори на чини с декор, след 2000 изимивания
  • Чисто бял цвят на порцелана
  • Ефикасно запазване температурата на чинията а от там и на ястието в нея.

Покритие ZENIX:

Технически стъклен материал, произведен от Arc International през 2010 г. Покритието Zenix е цветът на костния порцелан, използван от Arc International за чинии с марките Luminarc, Arcoroc и Chef & Sommelier. Те имат устойчивост на механични удари до 5 пъти по-силни от продукти с подобна дебелина, специфично третиране, което да устоява на драскотини и удари. Подходящи както за дома така и за професионална употреба. Безопасно почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнови печки. Zenix се произвежда в завода на централната архитектура в Арк, Франция.