Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Любими 0
Назад до Белачка за плодове и зеленчуци, Резачка за плодове и зеленчуци

Ръчен МИНИ чопър за зеленчуци 380 мл, PINK

Арт.№: 26115 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 180 лв. до офис на куриер
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
10.99
 
лв.
Валидност на промоцията
В наличност
Доставка и плащане
бр.
Направи запитване
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И МОЩЕН: Зеленчуковият чопър е чудесен за нарязване на кубчета, смилане и смачкване на лук, чесън, ядки, билки, домати, картофи, плодове и много други зеленчуци за бебешки храни, салата, салца, песто, хумус, гуакамоле и др. Разбийте любимия си сос, гарнитури или подправки светкавично с този удобен неелектрически чопър.
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЙН НА СЕПАРИРАНЕ: Перфектен ръчен чопър и ексклузивен дизайн на резачка за зеленчуци. Отделна преграда предотвратява докосването на пръстите на острието по време на работа. Смлените съставки не залепват за капака. Поддръжката е много лесна - просто изплакнете под течаща вода. Трите отвора на капака позволяват на водата да се оттича и поддържат резачката суха и издръжлива.
СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ И БЕЗ УСИЛИЯ: Новият ергономичен дизайн и острите резета от неръждаема стомана са бързи за кълцане и смилане. Просто свършете всичко с няколко издърпвания.
ЗДРАВ И КОМПАКТЕН: Материалът на този ръчен чопър е нетоксична пластмаса без БРА. Заключващият механизъм на капака и вътрешната независима конструкция на контейнера могат да предотвратят всяко разливане на съдържание навън. Целият процес на рязане се извършва безопасно в купата.

Вместимост: 380 мл

Ръчен МИНИ чопър за зеленчуци 380 мл, PINK
Ръчен МИНИ чопър за зеленчуци 380 мл, PINK
10.99
 
лв.
Купи

Отзиви

Коментирай
loading...