Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Любими 0
Назад до СПОРТНИ БУТИЛКИ Vialli Design Полша

Стъклена двустенна бутилка с инфузер 350 мл, зелен цвят, Vialli Design Полша

Арт.№: VD0213 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 180 лв. до офис на куриер
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
49.99
 
лв.
Валидност на промоцията
до
Доставка и плащане
бр.
Направи запитване
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:

Стъклената бутилка Fuori от Vialli Design е уникален продукт с вместимост 350 мл, който съчетава модерен дизайн с отлични функционални свойства. Благодарение на двойните си стени, бутилката осигурява отлична топлоизолация, което ви позволява да поддържате оптималната температура на напитката за по-дълго време. Този дизайн не само предпазва напитката от бързо охлаждане или прегряване, но също така предпазва ръцете ви от изгаряния или неприятен студ, което ви позволява безопасно да използвате бутилката при всякакви условия.

Неразделна част от бутилката е функционален инфузер, който ви позволява удобно да приготвите любимия си чай или друга билкова напитка, без да се притеснявате за утайка. Благодарение на това всяка глътка е чиста и ясна, а процесът на запарване става изключително прост и приятен.

Бутилката Fuori е идеалният спътник за различни поводи – от пикници и излети до градински партита до барбекюта на открито. Компактните му размери го правят лесен за поставяне в раница или кош за пикник, а ергономичната дръжка осигурява комфорт и безопасност при използване.

Характеристики на продукта:

Вместимост 350 мл
Двойна стена за по-добра топлоизолация
Практичен инфузер за чай и билкови напитки
Може да се мие в съдомиялна машина за лесна ежедневна грижа
Бутилката Fuori от Vialli Design е не само практичен съд, но и стилен аксесоар, който със сигурност ще привлече вниманието и ще се превърне в любима част от ежедневието ви.



Стъклена двустенна бутилка с инфузер 350 мл, зелен цвят, Vialli Design Полша
Стъклена двустенна бутилка с инфузер 350 мл, зелен цвят, Vialli Design Полша
49.99
 
лв.
Купи

Отзиви към продукт

Коментирай
loading...