Количка

0 артикула

Категории

Избери по

ЦЕНА

4лв. - 234лв.
НачалоМарки

Churchill - Англия

Филтри
Churchill - Англия

Churchill - Англия

ПОВЕЧЕ ОТ 220 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ, СТРАСТ И ОПИТ ...

В сектора на гостоприемството изборът на съдове за хранене трябва да отговаря на най-високите стандарти за представяне, практичност и производителност. Дългогодишният опит на производителя Churchill го прави естествен партньор за предоставяне на цялостно решение за обзавеждане на дома.  Марката "Чърчил" е постигнала световно признание и е реномиран доставчик на висококачествен порцелан. Харесваните артикули в световен мащаб са постигнати с високи постижения в обслужването, качество на продуктите, екологични отговорности и иновации на продуктите.

Дизайнерският екип са експерти с магистърска степен по дизайн. Предизвикателството им е да създават продукти, които превръщат последните кулинарни тенденции в стилна трапезна реалност.

"Ние сме непрекъснато предизвикателство и подобряване на нашите производствени умения и са строги с нашия контрол на качеството и процесите за подбор, за да се гарантира че клиентът получава най-висококачествени продукти. Ние сме наблюдавани от правителството и работим в партньорство с Британската керамична федерация."

"Когато кажем, че сме производител в Обединеното кралство, имаме предвид точно това. Повечето от нашите продукти се произвеждат и зареждат в Стоук он Трент, което прави продуктите лесно достъпни за нашите партньори, като в същото време намаляват допълнителния транспорт".

Качеството е всичко за Чърчил. Качеството на предлаганите продукти означава, че всички те отговарят на клиентските, индустриалните и нормативните стандарти и очаквания.

Екипът е в непрекъснатото повишаване на индустриалните стандарти и е от решаващо значение всеки един от нашите продукти да е с най-високо качество - накратко,  качеството е на първо място!

Продуктите на Churchill подлежат на строги тестове и в акредитираната от UKAS лаборатория. Лабораторията тества продуктите за издръжливост и здравина!

 

103

продукти

Продукти

Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»